Meeting & Events - Crowne Plaza Antwerpen

Meeting room Crowne Plaza Antwerp
Meeting in ’t stad

Meeting rooms

Organiseer uw meeting op een niet te kloppen locatie
met hands-on meeting services!

Download ons Factsheet Foto’s

Neem contact op met ons Meeting & Events team om jouw event of congres in Antwerpen te boeken:

Plan Ground floor

Gelijkvloers: ‘The Docks of Antwerp’

Het centrum van bedrijvigheid, doorzettingsvermogen, betrokkenheid, teamwork en ‘down-to-earth’ meetings:

Plan 16th floor

Top-verdieping: ‘Antwerpen zie je op’t 16de’

Geniet van een adembenemend uitzicht over Antwerpen, 61 meter boven de Schelde-rivier.

  • 7 vergaderzalen voor 10 tot 80 personen
  • 2 Skylounges in boardroom stijl, elks voor max. 9 personen
Skylounge
Meeting in ’t stad

Skylounges

Ontdek Antwerpen vanuit een ander perspectief, en organiseer een top-meeting! Reserveer een van onze twee Skylounges in boardroom-stijl, elks voor max. 9 personen.

Reserveer een Skylounge via:

Download ons Factsheet Foto’s

Babbel
Meeting in ’t stad

Babbel 1 & 2

Je hebt een zakelijke afspraak, interview of kleine meeting in Antwerpen en bent op zoek naar privacy? Reserveer één van onze twee BABBEL meeting rooms voor een vaste prijs per persoon per uur. Parking, draadloos internet, drankjes en lekkere versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs!

Deze meeting rooms kan je ter plekke reserveren bij ons Receptie-Team.

Tarieven:

€25 per persoon per begonnen uur

Reserveer een Babbel via:

Download ons Factsheet Foto’s

Exhibition space
Exhibition in ’t stad

Tentoonstellingsruimte

We kunnen maar liefst 250m² tentoonstellingsruimte ter beschikking stellen op het gelijkvloers, met een gesofisticeerd lichtsysteem en aangename sfeerlicht-opties.

Reserveer tentoonstellingsruimte via

Download ons Factsheet

Event in ’t stad

Octopus Event Pool

The Fascinating Event Pool voor chique soirees, inspirerende seminaries en sprankelende feestjes!

Download het Octopus Factsheet

Download het Octopus Floorplan

Foto’s


Ruimte:

  • Totale ruimte – 250 m²: Hoewel we u graag aansporen om grote dromen na te jagen, willen we u er wel op wijzen dat onze grootste deur naar de buitenwereld 229 cm hoog is en 222 cm breed.
  • Event space – 120m²: Onze ruimte is groot genoeg voor de meest extravagante feestjes, maar biedt toch genoeg gezellige hoekjes om een intieme sfeer te creëren. Vijf nissen in de muur, met verschillende afmetingen, zijn het ideale decor om uw gasten te laten keuvelen, terwijl de dansvloer groot genoeg is voor zelfs de meest exuberante dancing queens. Het maakt dus niet uit in welke dimensie u uw evenement heeft gedroomd: Octopus is er helemaal klaar voor.
  • Zwembad – 72m²: Onze infinity pool meet 12 m op 6 m, en is slechts 1m39 diep, zodat een badmeester geen legale verplichting is. Het laat u meer dan genoeg plaats om uw waterdromen uit te laten komen.
  • Verlichting: State-of-the-art LED verlichting werd ingewerkt in de plafonds en in het zwembad, zodat we aan al uw verlichtingswensen kunnen voldoen.

Technologie:

  • Wi-Fi: Gratis WiFi is beschikbaar in de hele ruimte.
  • Audio Visual: A/V installaties en projectieschermen zijn beschikbaar op aanvraag. Voor het DJ station is een speciale hoek voorzien. Aan het plafond werd een netwerk van rails bevestigd om aanvullende audiosystemen of belichting aan te bevestigen.
  • Zwembad: Naast ingewerkte verlichting heeft het zwembad ook een audiosysteem dat onder water hoorbaar is, zodat de atmosfeer van uw evenement zelfs tot in het zwembad voelbaar is.
  • Temperatuur: De temperatuur in de evenementiële ruimte bedraagt 29°C: de perfecte temperatuur om de geur van chloor te vermijden, en heerlijk warm zonder vochtig te worden. Het water in het zwembad wordt constant op een aangename 26°C gehouden. Op aanvraag kan deze temperatuur wel aangepast worden.

Uiteraard zouden we graag met u de schier eindeloze mogelijkheden van onze evenementiële ruimte met u persoonlijk bespreken. Samen kunnen we uw wildste fantasiën tot realiteit brengen:
www.octopus-eventpool.be

Contacteer ons vrijblijvend via


Ontdek onze M&E pagina op Antwerp Convention Bureau:
Antwerp Convention Bureau