About - Crowne Plaza Antwerpen

Over Crowne Plaza Antwerpen

Héél gezellig, enorm makkelijk te bereiken en gratis WiFi: geen wonder dat Crowne Plaza Antwerpen een van de favoriete ontmoetingsplaatsen in Antwerpen is!

St. Anna-strand op Linkeroever is nog zo een ontmoetingsplek in Antwerpen waar mensen afspreken, relaxen, genieten van een drankje of een diner. Het leek ons dan ook heel toepasselijk om onze Living & Bar om te dopen tot ANNA Living & Bar.

Kies uit een van onze 262 moderne kamers met ramen van de vloer tot aan het plafond zodat je volop kan genieten van de prachtige skyline van Antwerpen.

En vergeet zeker niet om Octopus uit te proberen, het grootste hotel Zwembad & Wellness complex in Antwerpen.

Bij ons komt u om te werken, relaxen of simpelweg om van het uitzicht te genieten. Plant u een bezoek aan onze prachtige stad? Check dan zeker de inspirerende tips die we voor u gebundeld hebben.

We kijken er naar uit u in Antwerpen te mogen verwachten!
Het Team van Crowne Plaza Antwerpen

COVID-19 UPDATE AT CROWNE PLAZA ANTWERP
As from 07 MARCH 2022 - in line with federal regulations - it is no longer needed to present a CST (Covid Safe Ticket) or wear a face mask at the hotel or any of its outlets. For more information and reservations: reception@cpantwerp.com of +32 (0) 3 259 75 00
X