Restauranttip: Velvet Lounge - Crowne Plaza Antwerpen

Restauranttip: Velvet Lounge

Velvet Lounge

Dinner & Dance

Velvet Lounge, dat zijn roodfluwelen zeteltjes, gedempt licht, zware gordijnen, loungemuziek en Cosmopolitans uit gouden ananassen (echt!). Op donderdag, vrijdag en zaterdag loopt de loungy avond naadloos over in een legendarische feestnacht.
Toptip: vanuit de comfortabele zetels én van achter de metershoge ramen, heb je het mooiste zicht op de ondergaande zon in de Schelde. In de verte zie je het nieuwe havenhuis.

 

Op het menu
Wat je kan verwachten? Moderne en gezonde wereldkeuken. Op de kaart staan onder andere gerechten als ‘samosa’s van aardappel en erwt met een muntdip en frisse yoghurt raita’ en een ‘tataki van tonijn met kruidenkorst en avocadotartaar als starter’. Tussen de hoofdgerechten prijken gerechten als ‘zeebaarsfilet met risotto van woudchampignons, chorizo-olie, bruschetta met gerookte tomatenpesto’ en ‘gebakken filet pur met gratin van aardappellardo en truffel, mini vleespastei met spinazie en girolles, veenbessenjus’. Tussen de desserts vind je pareltjes als ‘Sfogliatella biscuit met mousse van framboos, rode vruchten en sorbet van bosbessen’ of een ‘Pavlova met goudbessen en ananas, gegrilde perzik en Thaise basilicum’. Een voorgerecht heb je vanaf 15 euro, voor een hoofdgerecht betaal je tussen 24 en 32 euro. De desserts kosten 12 euro.

 

Adres: 
Velvet Lounge
Rijnkaai 2/101
2000 Antwerpen
www.velvetlounge.be

Tel. 03/246.60.60

Openingsuren: 
Donderdag tot zaterdag van 18u tot 3u
De keuken is geopend van 18u30 tot 22u

Voor info en reservaties: info@velvetlounge.be