Restauranttip: Italiaans restaurant Danieli Il Divino Antwerpen

Restauranttip: Danieli Il Divino

Wij houden ervan om onze gasten te inspireren om het maximale uit hun verblijf te halen. Daarom geven we ook regelmatig onze warme aanbevelingen met restaurant-adresjes in Antwerpen. Deze keer is Italiaans restaurant Danieli Il Divinio aan de beurt. Buon appetito!

Danieli Il Divino is een eigentijds klasse restaurant in Park den Brandt. Op de kaart staan traditionele Italiaanse gerechten en verse zeevruchten. De inrichting is eigentijds, zonder de originele elementen uit het oog te verliezen. Het prachtige uitzicht op het park vanuit de originele veranda krijgen de gasten er gratis bij.

Danieli Il Divino bevindt zich in de oude orangerie van Kasteel Den Brandt en heeft zijn authenticiteit en het origineel karakter van het pand behouden.  Er werd gekozen voor rood velours op de stoelen, zwart & grijze tinten op de muren, enkele wanden in zwart gefumeerd glas en de tafels worden ingedekt met spierwit linnen. De eyecatcher van dit pand is ongetwijfeld de glazen koepelvormige veranda die heel wat licht binnenlaat en het ultieme bewijs is dat het pand midden in het park staat.

De menukaart werd onder handen genomen door Gerrit Geentjes. Op de kaart staan vele Italiaanse klassiekers gaande van vitello tonato, millefeuille van aubergines, carpaccio van rundvlees, penne all’arrabbiata, ossobuco, lamskoteletjes, gegrilde zwaardvis tot een ruim aanbod pizza’s. . Op de suggestieborden worden seizoensgebonden gerechten en zeevruchten aangeboden.

Danieli Il Divino is dagelijks geopend en gasten kunnen er zowel terecht voor een lunch als een uitgebreid diner of een zoet vieruurtje. Danieli Il Divino mikt op een publiek dat lekker wil tafelen en dit in een mooi, rustgevend kader. Er is ook een aparte ruimte voorzien voor gasten die liever afgeschermd willen tafelen of zakelijk iets te bespreken hebben. Deze ruimte bevindt zich achteraan de zaal, met zicht op het park en de bar. De wanden van deze ruimte  zijn afgewerkt met zwart, gefumeerd, glas zodat de nodige privacy geboden wordt zonder te moeten inboeten aan intimiteit en gezelligheid.

Danieli Il Divino
Beukenlaan 12
2020 Antwerpen
Tel. 03/825.37.38

www.danieli-il-divino.be
info@danieli-il-divino.be